Now Reading
Τα Ψώνια Της Εβδομάδας – Λίστα με εκτυπώσιμα (στα Ελληνικά)

Τα Ψώνια Της Εβδομάδας – Λίστα με εκτυπώσιμα (στα Ελληνικά)

Τα ψώνια της εβδομάδας

Πόσες φορές σου έχει τύχει, αλήθεια, να τριγυρνάς μέσα στο σούπερ μάρκετ παλεύοντας να θυμηθείς τι άλλο ήθελες να αγοράσεις και να καταλήγεις με ένα καρότσι γεμάτο με πράγματα που, στην πραγματικότητα, δεν τα χρειαζόσουν;
Και μετά, μόλις φτάνεις σπίτι , με ένα σωρό σακούλες, να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να ξέχασες να πάρεις βασικά πράγματα που τα είχες στο μυαλό σου όλη τη βδομάδα.

Εμένα τουλάχιστον μου συνέβαινε, αν όχι συνέχεια, πολύ συχνά.  Και έτσι έπρεπε να ξαναπηγαίνω κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα και σίγουρα θα ξανατσιμπούσα κανένα πατατάκι, μπισκότο ή άλλα ψιλολοΐδια.

Αποφάσισα λοιπόν να διαχειριστώ κάπως την κατάσταση και να αγοράζω μόνο τα απαραίτητα, χωρίς να σπαταλώ χρόνο και χρήματα σε άσκοπες αγορές. Εδώ και ένα χρόνο χρησιμοποιώ πάντα λίστα για τα ψώνια μου και σε συμβουλεύω, αν δεν χρησιμοποιείς και συ, να ξεκινήσεις οπωσδήποτε να το κάνεις.

Η χρήση της λίστας για τα ψώνια είναι ένα δυνατό εργαλείο που σε βοηθάει, ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιείς, να γλιτώσεις  χρόνο και χρήματα αλλά και να αποφεύγεις  να πηγαινοέρχεσαι σε σουπερμάρκετ, κρεοπωλείο και μανάβικο για κάτι που ξέχασες να αγοράσεις και το χρειάζεσαι.

Μπορεί να είναι ένα απλό χαρτάκι στο ψυγείο σου, ένα μπλοκάκι που έχεις πάντα στον πάγκο της κουζίνας, κάποια εκτυπωμένη λίστα κενή, λίστα με προσυμπληρωμένα κάποια ψώνια, ή ακόμη και μια εφαρμογή στο κινητό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι οτιδήποτε σε εξυπηρετεί καλύτερα για να σημειώνεις  ό,τι χρειάζεται να αγοράσεις.

Εάν χρειάζεσαι έμπνευση, έχω συγκεντρώσει για σένα τις καλύτερες λίστες για τα ψώνια (στα ελληνικά), για να εκτυπώσεις αυτή που σε βολεύει ή που σου αρέσει. Εκτύπωσε, πειραματίσου και δες πιο σύστημα σου ταιριάζει περισσότερο.

Α.. και μια τελευταία συμβουλή!

Μην περιμένεις τελευταία στιγμή, πριν φύγεις για το σούπερ μάρκετ, να φτιάξεις τη λίστα σου.
Πλένεις τα δόντια σου και βλέπεις ότι η οδοντόκρεμα τελειώνει;
Σταμάτησε να δουλεύει το ρολόι γιατί τελείωσαν οι μπαταρίες;
Αφιέρωσε 30 δευτερόλεπτα και πήγαινε να το γράψεις αμέσως στη λίστα σου. Μην το κρατάς στο μυαλό σου και περιμένεις να τα θυμηθείς όλα λίγο πριν ξεκινήσεις για τα ψώνια. Είναι βέβαιο ότι κάτι θα σου ξεφύγει.

Τα καλύτερα Δωρεάν εκτυπώσιμα για τα Ψώνια της Εβδομάδας στα Ελληνικά

Κενή λίστα για τα ψώνια

Λίστα για τα ψώνια-Cookpad
Κατέβασε το από το cookpad-greece.blog

Μία κενή λίστα για να τη διαμορφώσεις όπως σε βολεύει. Μπορείς να γράφεις τις ελλείψεις σου, τις ποσότητες, τον προϋπολογισμό σου και ότι άλλο θέλεις.

Στον σύνδεσμο θα βρεις κι άλλα εκτυπώσιμα. Θα βρεις το παραπάνω εκτυπώσιμο στην ενότητα  “Λίστα για τα ψώνια”  απ’ όπου μπορείς να την κατεβάσεις εύκολα και δωρεάν. Το  εκτυπώσιμο θα  ανοίξει σε  αρχείο εικόνας png και προκειμένου να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου θα πρέπει να κάνεις δεξί κλικ και “Αποθήκευση εικόνας ως…”.  Μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στα εκτυπώσιμα χωρίς να απαιτείται εγγραφή.

Εκτυπώσιμη Λίστα για τα ψώνια με Εβδομαδιαίο μενού

Λίστα για ψώνια και μενού εβδομάδας - anthomeli.com
Κατέβασε τα από το anthomeli.com

Η λίστα είναι χωρισμένη σε κατηγορίες προϊόντων όπως τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, από τον φούρνο κ.ά.  Μπορείς να συμπληρώσεις  τη λίστα με τα ψώνια σου, λαμβάνοντας υπόψη το μενού της εβδομάδας.

Μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις τη λίστα με το εβδομαδιαίο μενού εντελώς δωρεάν. Στο τέλος του άρθρου οι συντάκτριες του anthomeli.com σου δίνουν τον σύνδεσμο και πατώντας πάνω του, σου ανοίγει αρχείο pdf σε νέα καρτέλα απ’ όπου μπορείς εύκολα να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου χωρίς να απαιτείται εγγραφή.

Εκτυπώσιμη Λίστα για τα ψώνια με ποσότητες και Εβδομαδιαίο μενού

Λίστα για ψώνια και μενού εβδομάδας - anthomeli.com
Κατέβασε τα από το anthomeli.com

Ακόμη μία λίστα για τα ψώνια μαζί με εβδομαδιαίο μενού, από το anthomeli.com. Σε αυτή τη λίστα μπορείς να να σημειώνεις  τις ποσότητες ή τα τεμάχια του προϊόντος που θέλεις να αγοράσεις, καθώς υπάρχουν κουτάκια δίπλα από κάθε γραμμή γι αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Και αυτή η λίστα είναι δωρεάν για να την κατεβάσεις και να εκτυπώσεις χωρίς να απαιτείται εγγραφή. Στο τέλος του άρθρου οι συντάκτριες του anthomeli.com σου δίνουν τον σύνδεσμο και πατώντας πάνω του, σου ανοίγει αρχείο pdf σε νέα καρτέλα απ’ όπου μπορείς εύκολα να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου.

Εκτυπώσιμη Λίστα με απαραίτητα Ψώνια για το Σούπερ Μάρκετ

Λίστα για τα ψώνια - Makelife
Κατέβασε το από το makelife.gr

Στη λίστα αυτή υπάρχουν κατηγορίες για τα ψώνια, όπως γαλακτοκομικά, κρέατα, λαχανικά, όσπρια, κατεψυγμένα κ.ά  Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν  κενές γραμμές για να συμπληρώσεις εσύ, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τέλος υπάρχουν και δύο κατηγορίες, “Να μην Ξεχάσω” και “Εποχιακά”, που επίσης μπορείς να συμπληρώσεις εσύ.

Μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις τη λίστα για το σούπερ μάρκετ εντελώς δωρεάν. Κάνοντας κλικ στο πεδίο ΛΗΨΗ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗΣ ΛΙΣΤΑΣ σου ανοίγει αρχείο pdf σε νέα καρτέλα, απ’όπου μπορείς εύκολα να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου και να το εκτυπώσεις,  χωρίς να απαιτείται εγγραφή.

Εκτυπώσιμη Λίστα  για το Σούπερ Μάρκετ

Λίστα Super Market-Workingmoms.gr
Κατέβασε το από το workingmoms.gr

Άλλη μια λίστα με κατηγορίες για τα ψώνια, όπως φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, απορρυπαντικά  κ.ά.  Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν  προσυμπληρωμένα κάποια ψώνια, καθώς και κενές γραμμές για να συμπληρώσεις εσύ ανάλογα με τις ανάγκες σου. Και μία κατηγορία  “Διάφορα”, για να συμπληρώσεις τα προϊόντα που δεν μπαίνουν σε κάποια από τις κατηγορίες που υπάρχουν ήδη.

Στο τέλος του άρθρου υπάρχει κουμπί “Κατέβασέ το!” με σύνδεσμο που σε οδηγεί στο pdf αρχείο, για να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου και να το εκτυπώσεις, δωρεάν, χωρίς να απαιτείται εγγραφή.

Λίστα αγορών για το Σούπερ Μάρκετ

Λίστα αγορών-amazingwomen.gr
Κατέβασε το από το amazingwomen.gr

Εκτυπώσιμη λίστα με 8 κατηγορίες προϊόντων όπως φρούτα & λαχανικά, κρέας/ψάρι, είδη προσωπικής υγιεινής κ.α, που μπορείς να συμπληρώσεις και να κάνεις τα ψώνια σου στοχευμένα και πιο εύκολα.

Μπορείς να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου, κάνοντας δεξί πάνω στην εικόνα, που θα βρεις στο τέλος του άρθρου, και στη συνέχεια “Αποθήκευση εικόνας ως…” και επιλογή του προορισμού αποθήκευσης. Στη συνέχεια μπορείς εύκολα να  εκτυπώσεις την εικόνα από τον υπολογιστή σου.

Εκτυπώσιμη Λίστα για όλα σας τα Ψώνια

Λίστα Super Market-OopsBlogara.gr
Κατέβασε το από το oopsblogara.gr

Μπορείς να σημειώσεις τις ελλείψεις σου από κάποια προσυμπληρωμένα είδη ή και να συμπληρώσεις  προϊόντα, στις κενές γραμμές, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.

Για να κατεβάσεις τη λίστα μπορείς απλά να κάνεις κάνεις κλικ στην εικόνα που υπάρχει λίγο πριν το τέλος του άρθρου. Θα σε οδηγήσει σε νέα καρτέλα απ΄όπου μπορείς να αποθηκεύσεις τη λίστα στον υπολογιστή σου, χωρίς να απαιτείται εγγραφή.

Γνωρίζεις κάποιο εκτυπώσιμο που δεν έχω συμπεριλάβει στη λίστα μου;
Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα με κάποιο εκτυπώσιμο;
Μήπως κάποιος σύνδεσμος δεν λειτουργεί;

Θα εκτιμούσα να επικοινωνήσεις μαζί μου και να το αναφέρεις.

Θέλεις να υποστηρίξεις το Simple Happy;

♥Μπορείς να με ακολουθήσεις σε Facebook, Instagram  και  Pinterest

♥Μοιράσου το άρθρο με κάποιον που πιστεύεις ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει.

♥Κάνε τις αγορές σου από τους παρακάτω συνδέσμους:

Public.gr,   e-shop.gr Trelanemas.gr και   esmarket.gr

Κάνοντας τις αγορές σου από τους παραπάνω συνδέσμους  ένα μικρό μέρος των χρημάτων επιστρέφει στο Simplehappy.gr χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση για σένα.

What's Your Reaction?
Αγαπώ
0
Δεν είμαι σίγουρη
0
Ενθουσιασμένη
0
Μη ξεράσω...
0
Χαρούμενη
0

Simple Happy | Copyright © 2020.

ALL RIGHTS RESERVED.

Scroll To Top